” Onda si je ti oterao u smrt. Gde će ti duša? Ostavio si dete bez majke. Njoj neka je laka zemlja i neka je anđeli čuvaju”. Sve je ovo sumljivo, toliko dana je tražili, a ona obešena u dvorištu i baš je našao muž koji kukumači na Fejsbuku, dobar glumac”, “Kao plače. Ne laži molim te. Na Fejsbuku stavio stanje veze “KOMPLICIRANO”, neki su od komentara na Jovanov račun.

Među njima našao se i muškarac koji tvrdi da je Milica “njegovo dete” te da su Jovanovi navodi da pati lažni.

U komentarima ispod zajedničkih fotografija i pesama posvećenih Milici koje Jovan objavljuje na svom Fejsbuk profilu danima unazad, meštani sela Osipaonica kraj Smedereva izrazili su sumnju da bi upravo Jovan mogao da se krije iza zločina, te da se iza njihovog braka i “slike ucveljenog muža koju Jovan gradi o sebi”, krije nešto drugo.

Otkako je telo Milice Jakovljević, nakon nekoliko dana potrage, pronađeno obešeno u drvo u ekonomskom delu dvorišta porodične kuće u kojoj je živela, njen suprug Jovan neprestano objavljuje tužne pesme i njihove zajedničke fotografije, a meštani sela i Miličini poznanici sada su se ustremili na njega, jer smatraju da je odgovoran za njeno samoubistvo.

A onda se komentarom oglasio i Jovan.

milica jakovljevićFOTO: DRUSTVENE MREZE
milica jakovljević

-Prema Jovanovom svedočenju, Milica mu je na dan nestanka poslala poruku u kojoj je napisala “Zbogom, bebi” a zatim nestala bez traga.

Podsetimo, Milica je nestala 20. jula, a njen suprug je tada objavio apel za pomoć u potrazi. Prolazili su dani, a Milica je tek nekoliko dana kasnije pronađena obešena u dvorištu.

 

Da sam nešto kriv, zatvorili bi me odmah. Kad se kaže kući da je pronađena nije to odmah iza kuće, ali nebitno je, svaka vaša priča je suvišna. Pričate neke priče, a nemate pojma tačno o čemu se radi. Svaki vaš komentar je nebitan i mi ukućani i njena porodica dobro znamo šta se desavalo, zato ne pričajte nešto i ne mešajte se u nešto što ne znate. – odgovorio je Jovan.

 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

 

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.