Slavica Ćukteraš je još 2004. kada se pojavila na muzičkoj sceni stekla status devojke koja nema dlake na jeziku. Ona je bila akter mnogih razmirica, svađa, ali i konflikata sa sedmom silom.

Otišli smo u Šabac i pitali njene sugrađane šta misle o pevačici. Ono što su nam rekli jeste i da Slavica poseduje tri stana u Šapcu, koje je kupila odjednom, u širem centru grada, u blizini fudbalskog stadiona Mačva.

 

 

„Ovde je ona kupila stanove pre petnaestak godina, sad tu živi njena majka Ljiljana, koja je držala salon lepote u prizemlju zgrade, ali ga je zatvorila. Ljilja je fina žena, kulturna, ljubazna. Često je srećem, mada se ne poznajemo dobro. Slavicu sam viđala kad dolazi da poseti majku, ali reč nisam progovorila s njom. Ne znam šta bih vam rekla, vidim da je ljudi ovde ne vole. Čula sam da su je pre zvali Bebana, dok je pevala u jednom orkestru po svadbama”, rekla je sagovornica koja radi na trafici u blizini zgrade u kojoj živi majka pevačice.

U komšiluku gde Slavica ima drugi stan još jednu komšinicu smo pitali za mišljenje o Slavici, ali ni ona nije želela da otkrije svoj identite za medije.

„Živim u ulazu pored njenog, viđala sam je na parkingu ispred zgrade. Ona je ovde živela neko vreme, sad verovatno izdaje stan, nisam je skoro videla, možda pre pola godine. Čula sam da živi u Novom Sadu. Znala je da smo komšinice, ali nikad nije htela da pokaže ni najmanje ljubaznosti i kulture, da kaže makar “dobar dan”. Uvek je nosila naočare za sunce i nije primećivala druge ljude, čak sam čula i od komšija baš iz njenog ulaza da se nikome od njih nije javljala. Valjda su takve te zvezde”, rekla je još jedna sagovornica.

Nakon udaje Slavica se selila u više navrata, a najduže je živela u Novom Sadu. Od prošlogodišnjeg razvoda živi sa svojom ćerkom.

Slavica je u dogovoru sa investitorom stanove kupovala na rate.

„S vlasnikom građevinske firme je postigla dogovor da plati u nekoliko rata te stanove. Tada je bila jedna od najpopularnijih pevačica i mogla je toliko para da zaradi. Bar ih je pametno uložila. Čuo sam da ima i stan u Beogradu, ali za to nisam siguran”, za medije je rekao jedan muzičar koji je nastupao sa Slavicom mnogo pre nego što je ona postala poznata javnosti.